ORDU / AKKUŞ - Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi

SALMAN MAH. ÇAMALAN MERKEZ CAD. NO 41 AKKUŞ / ORDU
Vizyon
Türk Milli Eğitim Kanununda belirtilen Milli Eğitim sisteminin genel amaçları çerçevesinde, değişen ve gelişen dünya sistemine ayak uyduran, araştırma ve yaratıcı düşünme becerisine sahip,ülke kalkınmasında gerek pozitif bilimlerin ve gerekse mesleki ve teknik bilginin önemini kavramış, çağına hitap eden nitelikli bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.
Misyon
Eğitim ve öğretim faaliyeti içerisinde bulunan öğrencilerimizin yarına umutla bakabilmelerini, topluma ve millete faydalı, alanında aranan birer insan olmalarını, kişisel yeteneklerini, iş gücünü geliştirebilmelerini sağlamaktır.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Gündüz (Tekli) Okulumuzda okutulan bölümler: *Anadolu Lisesi *Anadolu Meslek Programı *Anadolu İmam-Hatip Lisesi´dir.
Başlangıç: 08.00 Bitiş: 17:00
Merkezi Sistem (Kaloriferli)
İngilizce ve İkinci Yabancı Dil
İlçe merkezinde ve mahalleden dolmuşlarla ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Öğrenciler için taşımalı sistem mevcuttur.
Mahalle
İlçe merkezine uzaklık: 28 km.
Kontenjan Bilgileri
Anadolu Lisesi: 34 Anadolu Meslek Programı: 0 Anadolu İmam-Hatip Lisesi: 34 Genel Lise : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Anadolu Lisesi alanında en yüksek 363,922 en düşük 121,234 puan aralığında öğrenci tercihi ve yerleşimi olmuştur.
YGS Puan Ortalaması : 182,26
%78,26
Sportif Etkinlikler
Her yıl Satranç Turnuvası,Masa Tenisi Turnuvası, Voleybol Turnuvası ve Futbol Turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Belirli gün ve haftalarda konu ile ilgili bilgi yarışmaları düzenlenmektedir. (Kutlu Doğum haftası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması vb.)