ORDU / AKKUŞ - Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Haz

Okulumuzda 24.05.2017 günü Dünya Oryantiring Günü münasebetiyle etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılmak isteyenöğrenci ve personelimiz  ayrıntılı bilgiyi okul idaresinden alabilir.

Nis

Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması kapsamında okulumuzda ve ilçe genelinde yarışma tarihleri ve yarışma afişi  aşağıda belirtilmiştir.

Ara

Salman Çok Programlı Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Toplantısı okulumuz bünyesinde 13.12.2014 tarihinde toplantı gerçekleştirecektir. Tüm velilerimizin ve dernek üyelerinin toplantıya katılımını bekliyoruz.

Ekm

Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı 22.10.2014 tarihinde saat 12.00 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.