ORDU / AKKUŞ - Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Peygamber Efendimizin Dünyayı Şereflendirilişinin 1446. Yıl Dönümünü Okulumuz İ.H.L. Meslek Dersi öğretmeni Bahanur TAFLAN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla kutladık.

Kas

Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Kas

Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlama töreni, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı bir programla gerçekleştirildi.

Ekm

Haz

Gelişen teknolojik çağda ve Fatih Projesi ile eğitim öğretimde yapılan teknolojik ilerlemelerin öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak, Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın öğrencilerimiz tarafından aktif bir şekilde kullanımının artmasını sağlamak, öğrencilerin etkileşimli tahta ile olan etkileşimini olumlu yönde güdülemek amacıyla EBA uygulaması olan “Matmatik” kullanılarak okulumuzda öğrenciler arası “ Matmatik Matematik Uygulamaları Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmada okulumuz 12/B sınıf öğrencisi Dilek AKÇAM birinci olurken, 11/A sınıfı öğrencisi Emrah YILDIZ ikinci, 12/B sınıfı öğrencisi Ünzile ÇON ise üçüncü olmuştur.

May

24 Mayıs 2017 tarihinde Uluslararası Oryantiring Federasyonu (IOF) Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiği proje çerçevesinde okulumuz öğrencilerinin katılımı ile Oryantiring etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Songül İMRE ve öğrencileri öncülüğünde tüm öğrencilerimizle birlikte Otizm Farkındalık etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Öğretmenleri ile birlikte YGS ve LYS´ye girecek öğrencilerimizin velilerini ziyaret ettik. Velilerle birlikte öğrencilerin sınavlara nasıl çalışması konusunda görüşmeler yapıldı. Son sınıf olan öğrencilerin motivasyonlarının yüksek olması için ailelerden gelebilecek her türlü desteğin ne kadar önemli olduğundan bahsedildi.

Olumsuz hava ve yol şartlarından ötürü kendilerinin okula gelemediklerini belirterek Öğretmenlerin kendilerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli faaliyetler düzenlenmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir Şiir Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 12/B sınıfı öğrencisi Nuray ÇAKIR "Aşk-ı Vatan" isimli şiiri ile  1. olmuştur.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

May

Okulumuzda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle "Peygamberimi Tanıyorum" konulu Bilgi Yarışması düzenlendi.

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlenmiştir.