ORDU / AKKUŞ - Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Öğrencilerimiz Mevlid-i Nebi vesilesi ile Peygamber Efendimizi bir kere daha andı. Programda Öğretmen ve Öğrencilerimize gül suyu, gül lokumu ikram edildi. Programımızın son kısmında her sınıftan öğrencilerle Siyer-i Nebi bilgi yarışması yapıldı. Yarışmanın birincisi 12/B sınıfı Öğrencilerimizden Selma FİLİZOĞLU, Beyzanur GÖK ve Bahar MIHCI oldular.

Ara

Okulumuzda öğrenciler arası  Satranç turnuvası 10.12.2018 itibariyle başlamış olup müsabakalar bütün heyecanıyla devam etmektedir.

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında masa tenisi turnuvası yapılmış olup erkek öğrenciler  arasında  10/B sınıfından Kürşat BİLGİLİ Kız öğrenciler arasında ise 11/A sınıfında Dudu KEMENT 1. olmuştur.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde Çanakkale zaferinin 103.yıldönümü coşkuyla kutlandı.Vatanımız uğruna şehit olan askerlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

Ulusumuzun bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulü ve değerli şairimiz Mehmet Akif ERSOYU anmak için düzenlemiş olduğumuz tören öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Peygamber Efendimizin Dünyayı Şereflendirilişinin 1446. Yıl Dönümünü Okulumuz İ.H.L. Meslek Dersi öğretmeni Bahanur TAFLAN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla kutladık.

Kas

Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Kas

Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlama töreni, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı bir programla gerçekleştirildi.

Haz

Gelişen teknolojik çağda ve Fatih Projesi ile eğitim öğretimde yapılan teknolojik ilerlemelerin öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak, Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın öğrencilerimiz tarafından aktif bir şekilde kullanımının artmasını sağlamak, öğrencilerin etkileşimli tahta ile olan etkileşimini olumlu yönde güdülemek amacıyla EBA uygulaması olan “Matmatik” kullanılarak okulumuzda öğrenciler arası “ Matmatik Matematik Uygulamaları Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmada okulumuz 12/B sınıf öğrencisi Dilek AKÇAM birinci olurken, 11/A sınıfı öğrencisi Emrah YILDIZ ikinci, 12/B sınıfı öğrencisi Ünzile ÇON ise üçüncü olmuştur.

May

24 Mayıs 2017 tarihinde Uluslararası Oryantiring Federasyonu (IOF) Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiği proje çerçevesinde okulumuz öğrencilerinin katılımı ile Oryantiring etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Songül İMRE ve öğrencileri öncülüğünde tüm öğrencilerimizle birlikte Otizm Farkındalık etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Öğretmenleri ile birlikte YGS ve LYS´ye girecek öğrencilerimizin velilerini ziyaret ettik. Velilerle birlikte öğrencilerin sınavlara nasıl çalışması konusunda görüşmeler yapıldı. Son sınıf olan öğrencilerin motivasyonlarının yüksek olması için ailelerden gelebilecek her türlü desteğin ne kadar önemli olduğundan bahsedildi.

Olumsuz hava ve yol şartlarından ötürü kendilerinin okula gelemediklerini belirterek Öğretmenlerin kendilerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.